”Olen päässyt oppimaan alaa huippuammattilaisten kanssa.” -Jari Riihimäki, Cloud Administrator

Cloud Administrator Jari Riihimäki löysi Vintorin vuonna 2016 käynnistyneestä Microsoft Azure Akatemiasta.

Kokenut ammattilainen halusi suunnata uuden pilviteknologian pariin ja dynaamiseen työporukkaan. Tavoitteena oli päästä Azure-projekteihin kiinni ja oppia alan huippuosaajilta.

–Olen ollut 20 vuotta alalla ja työskennellyt lähinnä erilaisten monikansallisten organisaatioiden yhteystyökalujen, kuten videoneuvottelu- ja verkkokokouspalvelujen, parissa. Azuressa minua kiinnostavat sen tuomat mahdollisuudet ja se, että se on nopeasti kehittyvä ja yleistyvä teknologia. Halusin päästä Azure-ilmiöön heti alussa mukaan ja Azure Akatemian kautta löysin Vintorin, jolla on jo erittäin vakuuttavia näyttöjä asiakasprojekteissaan, Riihimäki sanoo.

Heti asiakasprojekteihin kiinni

Microsoft Azure Akatemian tarkoituksena on yhdistää koulutukseen työssä oppimisen jakso, joka vie mukaan oikeisiin käytännön töihin, Riihimäki onkin erittäin innoissaan kokemuksestaan:

–Tämä on aivan lyömätön ponnahduslauta uuden teknologian pariin. Olen heti päässyt mukaan oikeisiin asiakasprojekteihin ja pääsen oppimaan alaa huippuammattilaisten kanssa.

Vintorin ketterä organisaatio kerää myös kiitosta Riihimäeltä:

–Meillä on tosi hyvä porukka: puhalletaan yhteen hiileen ja pääsen itse vaikuttamaan siihen, mihin haluan erikoistua. En usko, että mikään muu koulutusmuoto voisi tarjota mahdollisuuden kehittyä näin nopeasti.