”Erityisesti Vintorilla työskentelyssä pidän monipuolisista työtehtävistä sekä mahdollisuudesta keskittyä osa-alueisiin, joista olen itse aidosti kiinnostunut.” -Mikko Martsola, Senior Architect, Vintor

–Olen koulutukseltani tietoliikennetekniikan diplomi-insinööri ja aiemmin työskennellyt 8 vuotta teleoperaattorin palveluksessa tietoliikennepalveluiden tuotekehitys- ja tuotteistustehtävissä. Tulin Vintorille töihin vuonna 2008. Koin, että Vintor voi tarjota minulle erinomaiset urakehityksen mahdollisuudet.

–Vintorin palveluksessa olen laajentanut osaamistani muun muassa johtavien valmistajien united communications & contact center -tuotteisiin, virtualisointitekniikoihin sekä pilvipalveluihin. Minulta on myös edellytetty sertifioitumista näihin tuotteisiin ja näen tämän arvokkaana osana omaa asiantuntijuuttani. Minulle on myös tärkeää että olen pystynyt vaikuttamaan omalla tekemiselläni merkittävästi tulotasooni.

–Erityisesti Vintorilla työskentelyssä pidän monipuolisista työtehtävistä sekä mahdollisuudesta keskittyä osa-alueisiin, joista olen itse aidosti kiinnostunut. Toiminta kansainvälisten asiakkaiden ja päämiesten kanssa on antanut hyvän mahdollisuuden oman kieli- ja ammattitaidon kehittämiseen sekä muiden ammattilaisten kanssa verkostoitumiseen. Työtehtävät ulkomailla ovat lisäksi avartaneet näkemystäni työkulttuurin eroista maiden välillä.