Vintor

Olemme kumppanisi digitaalisen ajan monikanavaiseen asiakaspalveluun.

Valitsemalla Vintorin saat asiantuntevan kumppanin monikanavaisen, liiketoimintaasi tukevan asiakaspalvelukokemuksen rakentamiseen ja kehittämiseen. Vintorin asiantuntijoilla on pitkäaikainen kokemus erilaisista asiakaspalveluun, viestintään, ja tietoliikenteeseen liittyvistä hankkeista. Suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut, toteutamme integraatiot sekä vastaamme 24/7 ylläpidosta. Pidämme huolen, että siirtymä moderniin asiakaspalveluun tapahtuu hallitusti ja kustannustehokkaasti liiketoimintanne ehdoilla. Ylläpidämme tyytyväisten asiakkaidemme viestintäympäristöjä yli 30 maassa. Vintor Oy on perustettu vuonna 2007 ja toimipisteemme sijaitsee Espoossa. Vintor keskittyy monikanavaisiin asiakaspalveluratkaisuihin sekä niihin liittyviin viestintä- ja verkkoratkaisuihin. Vintor toimii systeemi-integraattorina, toteuttaen asiakaskohtaiset ratkaisut johtavien teknologiavalmistajien tuotteilla. Vintor on operaattori- ja teknologiariippumaton.

Kokemus ja luotettavuus

Suunnittelemme ja toteutamme järjestelmät liiketoimintaympäristön vaatimuksia vastaaviksi ottaen perusteellisesti huomioon asiakkaan liiketoiminnan nykyiset ja tulevat tarpeet, järjestelmien kriittisyyden sekä nykyjärjestelmät.

Asiakaslähtöisyys

Vahvan asiantuntemuksemme avulla rakennamme kunkin asiakkaan tarpeisiin soveltuvia luotettavia kokonaisuuksia, joista on liiketoimintahyötyä. Olemme erikoistuneet toimittamaan asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja, jotka toteutamme ammattitaidolla.

Strateginen kumppanuus

Asiantuntijoillamme on laaja ja syvä näkemys eri viestintäteknologioista ja niiden soveltamisesta kansainvälisissä organisaatioissa. Panostamme pysyviin asiakkuuksiin, joissa vastaamme myös toimittamiemme järjestelmien ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Varaa maksuton aika asiakaspalvelun ja viestinnän kehittämiseksi:

 OTA YHTEYTTÄ