”Vintor tarjoaa erittäin monipuoliset mahdollisuudet yhdistää liiketoiminnan tarpeet tekniseen toteutukseen” -Harri Henell, Enterprise Architect, Vintor

Harri Henell on aloittanut Vintorilla Enterprise Architectinä maaliskuun alussa. Kokenut Henell arvostaa erityisesti Vintorin monipuolista osaamista, jonka kautta päästään tekemään asiat oikealla tavalla.

–Enterprise Architectina olen liiketoiminnan ja teknologian välissä. Tehtävänäni on siirtää asiakkaiden tarpeet tekniseen toteutukseen ja toisaalta myös kertoa uusista mahdollisuuksista, joita asiakas ei ehkä vielä tunne, Henell kertoo.

–Olen aina innostunut uusista tavoista tehdä asioita ja tehtäväni Vintorilla tarjoaa mahdollisuuden vastata asiakkaiden tarpeisiin monipuolisemmin kuin aiemmin, Henell jatkaa.

Erityisen vaikuttunut Henell on Vintorin verkko-osaamisesta, joka Suomessa on ainutlaatuista yhdistyessään Azure-pilvipalveluosaamiseen sekä asiakaspalvelun järjestelmäosaamiseen.

–Uskon, että Vintorin verkko-osaaminen ja vahva visio tulevaisuuden kehityksestä yhdessä yhdistetyn viestinnän osaamisen kanssa on tämän kehittyvän liiketoiminta-alueen kannalta ratkaisevan tärkeää, Henell sanoo.

–Meidän tiimissä on joustavaa start-up –henkisyyttä, ja kehitämme aivan uudenlaista liiketoimintamallia. Ensimmäiset asiakkuudet ovat osoittaneet, että konseptimme toimii ja olen innoissani päästessäni rakentamaan aidosti asiakasta parhaiten palvelevia järjestelmiä – tekemään asiat oikealla tavalla, Henell päättää.